Introduïm envasos ecoresponsables que continuaran garantint la seguretat i conservació dels aliments.

Utilitzem materials compostables, amb menys plàstic, de plàstics reciclats i materials reciclables. Començarem a introduir diferents distintius a l’interior de les botigues i als nostres productes perquè puguis tenir tota la informació dels envasos usats.

Icona que indica el % de plàstic reciclat amb què està fet l’envàs.

Distintiu per informar que l’envàs és reciclable i en quin %.

Ens mostra en quin % l’envàs o components interiors són compostables.

Ens explica el % de plàstic que s’ha aconseguit reduir de l’actual envàs vers l’última versió del mateix.

Envasos més sostenibles

A bonÀrea posem a la teva disposició diferents articles de carn de vacum envasats en un format més sostenible a base de cartró, procedent de fonts responsables amb el medi ambient. Aquest envàs permet separar el plàstic del cartró per a facilitar-ne el posterior reciclatge a la llar.

D’altra banda, al disposar de més superfície, també ens permet explicar millor als nostres clients com coure els productes, com separar els components de l’envàs, informació addicional d’interès, etc.

Estudiem alternatives als plàstics convencionals amb start-ups per transformar residus orgànics en bioplàstics. També ajustem mides i gramatges dels diferents envasos.

Proves, millores i simplificacions de dissenys o formats per ajustar tamanys i/o gruixos de les diferents presentacions dels productes comercialitzats.

Col·laboració amb start-ups, com Venvirotech Biotechnology, S.L., per obtenir bioplàstics a partir de la valorització de residus orgànics.

Adhesió i col·laboracions amb Ecoembes

Aportació bonÀrea:

3,9 milions d’euros
l’any 2020