Economia circular

El nostre model d’integració vertical completa -Directe del camp- ens permet ser molt eficients i sostenibles en tots els processos: des de l’origen i transformació de la matèria primera, la cria i engreix dels animals, la posterior elaboració dels productes al nostre centre alimentari i fins a la venda directa a les botigues bonÀrea.

Gestionat amb economia circular, generem sinergies i actuacions en totes i cada una de les activitats:

Proximitat entre matèria primera, plantes d’alimentació animal i granges.

Proximitat entre granges, centre alimentari i punts de venda, eliminant totalment transports innecessaris i magatzems i centres de producció dispersos i allunyats.

Som pagesos i ramaders, elaboradors i venedors; sense intermediaris, sense transports innecessaris ni centres de distribució. En 24 h portem els productes del camp a la botiga.

Des de la producció dels cereals fins a la comercialització directa d’un plat cuinat. Realitzem tots els processos dins el nostre àmbit rural i es gestionen amb economia circular.

La nostra proximitat entre origen, elaboració i consumidor permet un circuit curt dels aliments sense cap intermediari; això es tradueix en més qualitat, frescor i millor preu i també en la màxima sostenibilitat.

Lluita contra el malbaratament d’aliments

Hi contribuïm amb estratègies per estimular l’aprofitament i treballem amb previsió i des de la proximitat.

Utilitzem el punt vermell: una etiqueta que senyalitza els productes que gaudeixen d’un descompte especial en el preu perquè es troben pròxims a la seva data de caducitat, per motivar-ne la compra i així podem reduir el malbaratament d’aliments.

Integració total per aconseguir un ajust continu entre tota la producció i la demanda real per intentar produir només el que es necessita.

Recorregut curt i ràpid dels nostres aliments. En 24 h podem portar els productes de la granja a la taula, guanyant en frescor i dies de consum.

El punt vermell en xifres any 2022:

5,4 milions de productes s'han comercialitzat amb el punt vermell: una etiqueta que senyalitza els productes que gaudeixen d’un descompte especial en el preu perquè es troben pròxims a la seva data de caducitat, per motivar-ne la compra i així podem reduir el malbaratament d’aliments. En total s’ha pogut donar sortida a més de 3.000 tones d’aliments